VESELI DECEMBER 2006 - v decembru so v društvih in zvezah prijateljev mladine pripravili obilico prednovoletnih dogodkov, s katerimi želijo polepšati praznične dni. Informacije o programih prireditev posameznih društev po Sloveniji lahko preberete na spletni strani ZPMS: http://www.zpms.si (programi- aktualno v društvih).
Selitev Pionirske knjižnice, enote Knjižnice Otona Župančiča v Ljubljani - Zaradi selitve so v ponedeljek, 27. novembra 2006, zaprli Pionirsko knjižnico v Ljubljani.

Enote Delavska , Mestna, Pionirska in Potujoča knjižnica se bodo do konca decembra združile v novih, skupnih prostorih na Kersnikovi 2. Sodobna knjižnica se bo raztezala na štirih nadstropjih, v skupni kvadraturi 5.300 m2. Z novo lokacijo bo pridobila 1250 m2 dodatnega prostora. Otvoritev knjižnice bo v četrtek, 21. 12. 2006. Izposoja gradiva bo možna že naslednji dan, 22. 12. 2006.
Enote Poljane, Nove Poljane in Kolodvor bodo ostale na starih lokacijah.

Izšel je najnovejši priporočilni seznam z naslovom Padci in igre (izbor iz leta 2005), ki ga pripravlja Pionirska knjižnica, enota Knjižnice Otona Župančiča v Ljubljani. Prosimo, da na priporočilne sezname opozorite tudi starše, saj so v elektronski obliki dosegljivi na spletni strani Knjižnice Otona Župančiča (trenutno v delu!).
Obiščite spletno stran Bralne značke http://www.bralnaznacka.si in nam predlagajte, kaj bi si še želeli prebrati na njej!

Še vedno imamo na zalogi zgibanki Otrok, branje, odrasli in Knjige v pomoč.

Če bi jih želeli več, vas prosimo, da nam to sporočite in poslali vam jih bomo.

Če ne želite prejemati našega spletnega glasila, vas prosimo, da nam to sporočite na naslov: info@bralnaznacka.si.